Lähettänyt käyttäjä Hannu

Yleisradion TeemaFem-kanavalla on meneillään kahdeksanosainen sarja natsien käynnistämästä juutalaisten vainosta ja joukkotuhosta Euroopassa 1900-luvulla. Ohjelman on tarkoitus selvittää, miten natsien suunnitteleman "lopullisen ratkaisun" yritys oli mahdollinen ajatuksena ja konkreettisina toimina.

On todella syytä kysyä, miten holokaustin kaltainen mielettömyys ja julmuus oli mahdollista sivistyneessä Euroopassa ja jopa sen sivistyneimmän maan Saksan johdolla. Ilmaisu ’Saksan johdolla’ on tarpeellinen, sillä natseilla oli tuhotoimiensa apuna ja jopa hyvin aktiivisina auttajina kansalaisia lähes kaikista Euroopan maista Lähi-idän arabeja unohtamatta. Erikoista on, että monet puolalaiset, baltit, unkarilaiset, ranskalaiset ja monet muut kohtelivat juutalaisiaan julmemmin kuin Saksa omiaan. Näin siitä huolimatta, että saksalaisia oli aivopesty juutalaisvihaan aivan eri intensiteetillä kuin muita eurooppalaisia. Juutalaisten tuhoamisesta innostuneita oli enemmän tai vähemmän kaikissa Euroopan maissa, ikävä kyllä Suomessakin. Syyttömiä eivät olleet myöskään Saksan kanssa vihollisuuksissa olevat maat, jotka eivät halunneet tietää, mitä Saksassa ja sen valtapiirissä tapahtui, olivat haluttomia puuttumaan tapahtumiin ja ottamaan vastaan juutalaispakolaisia, jotka olivat todellisessa hengenvaarassa. Paljon kehuttu Ruotsi toimitti Saksalle malmia koko II maailmansodan ajan.

Ylen ko. ohjelma on tervetullut aikana, jolloin antisemitismi eri muodoissa nostaa päätään läntisessä maailmassa, myös meillä ja USA:ssa. Ohjelmaa katsoessa ihmettelemme, miksi ns. sivistynyt Eurooppa ja sen sivistynein maa, Bachin, Beethovenin ja Mahlerin, Goethen, Heinen ja Schillerin, Hegelin, Kantin ja Marxin (!) ja uskonpuhdistuksen Saksa joutui holokaustin mahdollistaneen henkisen ja hengellisen pimeyden ja barbarian valtaan, Samalla voisimme ihmetellä läntistä nykykehitystä. Monilla USA:n yliopistokampuksilla osoitetaan mieltä israelilaisia vierailijoita, tiedemiehiä ja taiteilijoita vastaan, propagoidaan israelilaisten tuotteiden boikotointiin natsi-Saksan malliin. Islamofasistisen ISISin lippua voi siellä heilutella ongelmitta, mutta Lähi-idän ainoan demokratian, Israelin lipun heiluttaminen herättää solvauksia ja fyysistä aggressiota.

Toivottavasti se herättää edes muutaman suomalaisen näkemään, että ns. sivistys, tiedon määrä ja kirjanoppineisuus ei suojaa kansaa tuhoisilta poliittis-uskonnollisilta ideologioilta ja barbarialta. Sen todistaa myös monien suomalaisten ’demokraattisten taiteilijoiden, tiedemiesten ja lakimiesten’ hurahtaminen neuvostonatsismiin, Neuvostoliiton militarismin, imperialismin ja fasistisen vallankäytön puolustajiksi ja propagoijiksi. Sitä todistaa myös Suomen akateemisten piirien yllättävän laaja ja yllättävän fanaattinen Israel-vastaisuus ja usko juutalaisten näkymättömään maailman hallintaan. Kokoomuksen takavuosien kärkipoliitikko Pertti Salolainen paheksuu USA:n Israel-myönteistä toimintaa YK:ssa samoin perustein ja lähes täsmälleen samoin sanoin kuin Adolf Hitler juutalaisten vaino- ja tuhoamispolitiikkaansa 1930-luvulla.

Mikä sitten auttaisi tuohon laajalti levinneeseen fanaattisen antisemitismin ja Israel-vastaisuuden ruttoon? Esimerkiksi se, että menet avoimin mielin ja totuutta janoten 19.-21.5.2017 Espoon Leppävaaran kirkolla järjestettävään Suomen Karmel-yhdistyksen Israel-kongressiin, jonka ohjelman näet näiltä karmel.fi -sivuilta. Tervemenoa!

 

Asiasanat: 

Kommentit

On myös hiljaisia tapoja

On myös hiljaisia tapoja boikotoida Israelia ja harrastaa antisemitismia. USAn messiaaniset juutalaiset ovat julkaisseet kirjelmän, jossa tuomitsevat kristittyjen harrastaman uuden, fyysisen korvausteologian. Aikoinaan kristillinen kirkko harjoitti hengellistä korvausteologiaa, ja sanoi, että kirkko on ottanut juutalaisten tehtävän hengellisesti. USAn messiaanisten mukaan nykykristityt yrittävät ottaa juutalaisten paikan fyysisesti, väittämällä olevansa eri heimojen fyysisiä jälkeläisiä. Raamattu ei tunne sellaista asiaa. USAn messiaanisten juutalaisten mielestä kaikenlainen selittely juutalaisesta geeniperimästä ja haploryhmistä yms aikojen takaa on fyysistä korvausteologiaa. Kristityt yrittävät nyt ottaa juutalaisten paikan fyysisesti, kun hengellinen korvausteologia on paljastettu ja tullut tunnetuksi. Se on salaista, hiljaista antisemitismia ja todellisen juutalaisuuden boikotoimista.

Fyysinen korvausteologia

Kommenttisi on mielenkiintoinen. En kuitenkaan ole ymmärtänyt niin, että juutalaisuutta itsestään etsivät haluaisivat syrjäyttää 'oikeat' juutalaiset, vaan he haluavat terveestä tai epäterveestä mielenkiinnosta tutkia perimänsä. On halua ja toisetta olla valitun kansan jäsen. Joiltakin geenitesteihin investoivilta saattaa myös löytyä toivottuja geenejä. Itse aion odottaa tuonpuoleista, jossa on luvassa ilmaiset ja virheettömät geenitestit.

Israel-lobby

Kun goy (esim. P. Salolainen) sanoo, että Yhdysvalloissa juutalaisväestöllä on "sekä rahat että media käsissään aika paljon", se on antisemitismiä, johon jopa Wiesenthal-keskus puuttuu (ks. https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/pertti-salolainen-kanavassa-nain-minusta-tekaistiin-natsi/). Kun Israelin suurlähettiläs toteaa Karmelin tilaisuudessa ohimennen, että Yhdysvalloilla ei ole mahdollisuutta tehdä anti-israelilaista politiikkaa vaikutusvaltaisesta juutalaisväestöstä johtuen, se ei ole antisemitismiä. Ts. se, mikä on antisemitismiä, riippuu puhujasta.

Tietoa

Hannu väitätte, että "arabit" eivät olleet antisemiittejä, höh ettekö te tiedä, että Adolf Hitler konsultoi Suurmuftia juutalaisvainojen toteuttamiseksi. Ja palestiinalaiset tänäkin päivänä aivan avoimesti puhuvat Israelia vastaan joka paikassa ja varsinkin Internetissä virallisessa Israelin puolustusvoimien twitter tilillä ja youtube-kanavalla niin sinne tulee todella vihamielisiä kommentteja ja pilakuvia Israelia vastaan. Jotkut arabit tänäkin päivänä pitävät talojensa katolla punaista hakaristi lippua ja sanovat julkisesti että: "hitlerin työ jäi kesken". ja Suomessa on äärioikeistoa, vasemmistoa ja islamin uskoisia jotka vainoavat juutalaisia ja vihaavat Israelia ja ovat siitä kovin äänekkäitä. Olihan jo Ruotsistakin tietoa, että siellä eivät voi juutalaiset enää turvallisesti asua ja liikkua julkisella paikalla kipa-päässä, ja Ruotsin Poliisilaitos sanoo ettei poliisit pysty turvaamaan Ruotsin juutalaisten turvallisuutta. Raamatussa on, että holokausti tapahtui koska juutalainen kansa ei totellut Jumalan käskyjä. Jumala sanoi jo Moosekselle ajavansa Israelin pois maastaan ja hajottavansa sen pakanamaihin ja laittavan miekan ja ruton heitä ajamaan koska he eivät totelleet Jumalaa. Ja profeettojen kirjoissa on tästä paluusta Israeliin että siihen tulee vauhtia kun ensin tulee "kalastajat houkuttelemaan juutalaisia ja Israelilaisia palaamaan takaisin kotimaahansa Israeliin ja sitten sen jälkeen tulee metsästäjät jotka ajavat heitä takaa ja saavat viimeisetkin lähtemään kotiin. Elämme lopun aikaa ja nyt nämä ovat alkaneet tapahtua. Kohta alkaa Jaakobin 7vuoden Suuri Ahdistuksen aika kun Antikristus "vahvistaa sopimuksen monien kanssa" niinkuin Danielin kirjassa kerrotaan. Antikristus on b a r ack h us sein o b a m a ja 2.peto Väärä Profeetta on paavi franciscus. ja se Pedon merkki on RFID mikrosiru implantti. ÄLKÄÄ KUMARTAKO PETOA ÄLKÄÄ OTTAKO PEDON MERKKIÄ! Ilmestyskirja 13. EROTKAA Ekumeniasta ja kirkoista jotka ajavat ekumeniaa, koska Ekumenia on katolisen jesuiitta paavin johtama hanke rakentaa yksi maailmanuskonto jossa palvovat Antikristusta ja Paholaista. YK ja EU on osa Maailmanhallitusta ja presidentti nii nistökin on osa tätä salahanketta Uusi Maailmanjärjestys, NWO !!!

Lisää uusi kommentti

Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.