Suomen Karmel-yhdistys

Käyttäjän Hannu blogi

Jerusalem - aitoa ja tekopyhyyttä

Lähettänyt käyttäjä Hannu
Hannu Taipale

Viime vuosiin saakka on yleisesti hyväksytty ajatus, että 50 vuotta sitten 7.6.1967 yhdistynyt Jerusalem on kolmen uskonnon pyhä kaupunki. Ns. Oslon sopimusten jälkeen, erityisesti viimeisen vuoden aikana käsitystä Jerusalemin pyhyydestä juutalaisuuden osalta on horjutettu kaikin, myös suomalaisin voimin.

Tieteellisyys ja totuus vallassa ja mediassa / Heinäkuun 2017 Israel-uutisoinnin innoittamaa

Lähettänyt käyttäjä Hannu

Jokainen tämän ajan julkisuushenkilö julistautuu mielellään tieteellisen ajattelun ja maailmankatsomuksen edustajaksi. Niin tekevät myös useimmat valtamedian, Yleisradion, Mtv3:n, Helsingin Sanomien ja alueiden ykköslehtien toimitukset ja toimittajat. Olettaisi, että tämä näkyy em. toimijoiden ja väen työssä ja kannanotoissa ajan ilmiöihin ja maailman menoon. Näin ei kuitenkaan ole.

Kuuden päivän sota – 50 vuotta Yle-yksipuolisuutta

Lähettänyt käyttäjä Hannu

Kun Kuuden päivän sodasta 1987 oli kulunut 20 vuotta, Ylen uutistoimitus muisteli sitä esittämällä Yle-perinteen mukaisen vaihtoehtoisen totuuden, jonka mukaan imperialistinen Israel silkasta hyökkäämisen ja valloittamisen halusta aloitti sodan ja hyökkäsi arabimaiden kimppuun. Kertomatta jätettiin sodan todellinen syyt.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Käyttäjän Hannu blogi