Suomen Karmel-yhdistys

Karmel-yhdistys

"Raamatun ja Israelin puolesta"

Vuonna 1949 perustettu yhdistys on saanut nimensä Israelissa Välimeren ja Jisreelin laakson välissä olevan Karmel-vuoren mukaan.

Toiminnan perustana on Raamatun sana, ja sen pohjalta nousee halu tukea Israelin kansaa ja rukoilla sen puolesta.

Yhdistyksen jäsenet ovat kristittyjä, jotka pitävät koko Raamattua Jumalan sanana. He odottavat sekä Jeesuksen toista tulemusta että Israelin uudistumista Hänen kauttaan.

Yhdistys tekee Suomessa julistustyötä. Evankeliumin lisäksi pidetään esillä Raamatun opetusta Israelin maan ja kansan keskeisestä asemasta Jumalan pelastushistoriassa. Yhdistys pyrkii edistämään suomalaisten ja israelilaisten välistä ystävyyttä ja yhteistyötä.

Tervetuloa vastuunkantoon "Raamatun ja Israelin puolesta". Jäsenmaksu vuosijäsenillemme on 25 euroa ja ainaisjäsenmaksu on 250 euroa. Liity jäseneksi. Jäsenlomakkeita saa myös Karmelin toimistosta. Jäsenkirjeemme välittävät säännöllisesti ajankohtaista tietoa toiminnastamme työmme kaikilla alueilla.

Työntekijöillämme sekä erityiskohteilla on myös oma "Kannatusrengas", johon voi ilmoittautua tässä lähettäjäksi tai ottamalla yhteyttä Karmelin toimistoon. Kannatusrengaslaiset saavat kerran kuukaudessa lähettäjäkirjeen.

Jos haluatte tukea jotakin näillä sivuilla esiteltyä toimintaamme, ottakaa yhteys Karmelin toimistoon!

Karmel-yhdistys julkaisee "Karmel" -lehteä, 6 numeroa vuodessa. Lehdessä on yhdistyksen toimintaan liittyvää aineistoa sekä Israeliin, sen historiaan ja sen tapahtumiin eri tavoin liittyviä artikkeleita.

Lehden tilaushinta Suomeen ja Ruotsiin on 25 euroa, muihin maihin 40 euroa vuodessa.