Suomen Karmel-yhdistys

Karmel-yhdistys

"Raamatun ja Israelin puolesta"

Vuonna 1949 perustettu yhdistys on saanut nimensä Israelissa Välimeren ja Jisreelin laakson välissä olevan Karmel-vuoren mukaan.

Toiminnan perustana on Raamatun sana, ja sen pohjalta nousee halu tukea Israelin kansaa ja rukoilla sen puolesta.

Yhdistyksen jäsenet ovat kristittyjä, jotka pitävät koko Raamattua Jumalan sanana. He odottavat sekä Jeesuksen toista tulemusta että Israelin uudistumista Hänen kauttaan.

Yhdistys tekee Suomessa opetus- ja julistustyötä.  Esillä pidetään Raamatun opetusta Israelin maan ja kansan keskeisestä asemasta Jumalan pelastushistoriassa. Yhdistys pyrkii edistämään suomalaisten ja israelilaisten välistä ystävyyttä ja yhteistyötä.

Tervetuloa vastuunkantoon "Raamatun ja Israelin puolesta". Jäsenmaksu vuosijäsenillemme on 30 euroa ja ainaisjäsenmaksu on 300 euroa. Liity jäseneksi. Jäsenkirjeemme välittävät säännöllisesti ajankohtaista tietoa toiminnastamme työmme kaikilla alueilla.

Karmel-yhdistys julkaisee "Karmel" -lehteä, 6 numeroa vuodessa. Lehdessä on yhdistyksen toimintaan liittyvää aineistoa sekä Israeliin, sen historiaan ja sen tapahtumiin eri tavoin liittyviä artikkeleita.

Lehden tilaushinta Suomeen ja Ruotsiin on 30 euroa, muihin maihin 45 euroa vuodessa.