Suomen Karmel-yhdistys

Hoitava tyrnimarjashampoo kuiville tai värjätyille hiuksille

Tyrnishampoo
Terapiashampoo kuiville ja värjätyille hiuksille

Hiukset kiinnittävät paljon huomiota ulkoisessa olemuksessa ja vaativat jatkuvaa huolenpitoa.  Aurinko, tuuli, kuivuus, hiustenkäsittely muotoilutuotteilla ja kihartimilla, kemikaalit värjäysaineissa, suolavesi ym vahingoittavat hiuksien laatua. Hiuksista tulee ohuemman, kuivemman ja haaroittuneemman näköiset. Tätä varten luotiin korkealaatuinen shampoo, joka sisältää tyrnimarjaöljyuutetta, proteiineja, jotka kuntouttavat hiuksia, runsaasti aromaattisia öljyjä, vitamiini E, pro-vitamin B5,auringon säteilysuojan ja yhdistelmän Kuolleenmeren mineraaleja, jotka korjaavat, vahvistavat ja rakentavat hiuksia sekä ehkäisevät hiusvärin haalistumista. Sisältää jojobaoljyä, tyrnimarjaöljyuutetta, porkkanoljyä, pypälesiemenöljyä, manteliöljyä, oliiviölyä, arganpähkinäoljyä, hunajaa ja palmuöljyä. Tuote hoitaa päänahkaa, ravitsee, korjaa ja suojaa hiuksia luonnollisella suojalla. Hiukset näyttävät terveiltä, pehmeiltä, taipuisilta ja tuoksuvat ihanilta. Suositellaan kuiville ja käsitellyille hiuksille sekä ohentuville hiuksille. Sopii koko perheelle päivittäiseen käyttöön.

Käyttöohje: Hiero shampoo päänahkaan, huuhtele ja toista käsittely ja anna shampoo vaikuttaa 2 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

Health & Beauty -tuotteet ovat korkealaatuisia, parabeenittomia, Israelin terveysministeriön hyväksymiä turvallisia terveystuotteita.

 

24,00 €
Tilavuus: 
400ml
Paino: 
435 g