Suomen Karmel-yhdistys

Karmel-yhdistys

"Raamatun ja Israelin puolesta"

Vuonna 1949 perustettu yhdistys on saanut nimensä Israelissa Välimeren ja Jisreelin laakson välissä olevan Karmel-vuoren mukaan.

Yhdistys haluaa pitää esillä Israelin maan ja kansan keskeistä asemaa pelastushistoriassa niin menneisyydessä, nykyisyydessä kuin tulevaisuudessakin.
Toiminnan perustana on Raamattuun pohjautuva vastuu tukea Israelin kansaa ja rukoilla sen puolesta. Yhdistys järjestää Suomessa opetus- ja julistustyötä yhdessä paikallisseurakuntien kanssa. Israelin maan ja juutalaisen kulttuurin tuntemista pidetään tärkeänä Raamatun ja kristillisen uskon ymmärtämisen kannalta. Pyrimme edistämään suomalaisten ja israelilaisten välistä ystävyyttä ja yhteistyötä sekä haluamme välittää oikeaa tietoa Israelista.

Tervetuloa vastuunkantoon "Raamatun ja Israelin puolesta". Jäsenmaksu vuosijäsenillemme on 30 euroa ja ainaisjäsenmaksu on 300 euroa. Liity jäseneksi. Jäsenkirjeemme välittävät säännöllisesti ajankohtaista tietoa toiminnastamme työmme kaikilla alueilla.

Karmel-yhdistys julkaisee "Karmel" -lehteä, 6 numeroa vuodessa. Lehdessä on yhdistyksen toimintaan liittyvää aineistoa sekä Israeliin, sen historiaan ja sen tapahtumiin eri tavoin liittyviä artikkeleita.

Lehden tilaushinta Suomeen ja Ruotsiin on 30 euroa, muihin maihin 45 euroa vuodessa.